De online eToro review

Beleggen bij de wereldwijd bekende broker eToro om zo je eigen toekomst in handen te nemen is een slim idee, maar het is wel verstandig om goed op de hoogte te zijn van de zaken die bij deze broker komen kijken door een kijkje te nemen naar de onderstaande eToro review.

eToro review: wie is eToro?

eToro is welbekende internationale broker die in 2007 opgericht is in Tel Aviv als RetailFX. Inmiddels heeft eToro zich verder ontwikkeld en uitgebreid tot meerdere landen waaronder Australië, het Verenigd Koninkrijk, Israël, de Verenigde Staten en Cyprus. Bij eToro ligt de focus vooral op het creëren van beleggingsopties en opties tot traden voor particulieren zodat iedereen toegang kan krijgen tot de financiële markten om voor hun eigen toekomst te zorgen. Je kunt in deze eToro review nagaan of eToro betrouwbaar is, hoe het zit met het platform van deze broker, maar ook met de gebruiksvriendelijkheid, de betalingsopties, de kosten en de reguleringen en vergunningen.

De betrouwbaarheid

Volgens de eToro review is eToro een zeer betrouwbare broker met meer dan 10 jaar ervaring en met miljoenen klanten rond de wereld. Het gaat om een grote marktleider die gereguleerd is door de FCA en de CySEC, maar je kunt ook profiteren van de bescherming van een garantiefonds vanuit de regulator. Je bent hierbij tot een maximaal bedrag van € 20.000 verzekerd bij eToro.

Het platform 

Je kunt volgens de eToro review uitgaan dat het aangeboden platform op een veilige en eenvoudige manier te gebruiken is. Dit platform is gedurende de laatste paar jaar geperfectioneerd waardoor je kunt rekenen op een betrouwbaar, soepel en optimaal werkend systeem. Het platform van eToro ziet er echter als een game uit, waardoor klanten vaak geneigd zijn te denken dat het niet om echt geld gaat.

De gebruiksvriendelijkheid

Uit de eToro review is naar voren gekomen dat deze broker zeer gebruikersvriendelijk is. je kunt namelijk op elk moment dat je zelf wenst contact opnemen met een medewerker van eToro om zo je vragen te stellen. Hierbij word je op vriendelijke manier aangesproken door een medewerker die behulpzaam en geduldig is en ervaring heeft met beleggen en dergelijke.

De betalingsopties en de kosten volgens onze eToro review

Qua betalingsopties is volgens de eToro review gebleken dat je uit een ruim aanbod aan betalingsopties kunt kiezen. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om te beleggen op een veilige manier. Populaire betalingsopties bij eToro iDeal, PayPal, bankoverschrijvingen, creditcard, UnionPay, Neteller, Sofort en Skrill. Bij eToro kunnen we overigens bepaalde kosten onderscheiden, waaronder de opnamekosten, de kosten voor spread bij CFD’s, de wisselkoerskosten en de toeslag voor inactiviteit.

Het assortiment van eToro

Je kunt volgens de eToro review bij deze broker terecht voor beleggen in aandelen, waaronder Amazon, Netflix, grondstoffen zoals olie en goud, maar ook forex, crypto en indexen. Verder is eToro betrouwbaar aangezien deze broker gereguleerd is en over de juiste vergunningen beschikt. Daarnaast is eToro is gereguleerd in Cyprus via de CySEC en staat eToro ook onder direct toezicht van de FCA.