Waarom urenregistratie een belangrijk onderdeel is van je bedrijf

Voor elk bedrijf is de urenregistratie natuurlijk erg belangrijk. Werknemers willen graag bijhouden hoeveel zij gewerkt hebben en wat zij zouden moeten verdienen voor het geleverde werk. Maar voor de werkgever is het natuurlijk nog belangrijker. Door een goede urenregistratie krijg je inzicht in de productiviteit van je bedrijf; wie werkt er goed en wie slecht; waar eventueel wat kan verbeterd worden. Super belangrijk dus!

De urenregistratie kun je op een aantal manieren regelen. Het meest voorkomende is natuurlijk tijdregistratie van Excel. Maar dit is niet altijd even efficiënt en overzichtelijk. Plus, er kan ook nog eens vrij gemakkelijk mee gesjoemeld worden. Niet ideaal dus! Ook een boekhoudpakket met urenregistratie is niet altijd even handig.

Een andere optie is om een ‘dedicated’ software te hebben die bijvoorbeeld ook nog een timetracking app heeft. OutSmart biedt dergelijke services voor je bedrijf aan en ze maken een groot verschil. Maar wat houdt deze ‘dedicated’ service nu in en waarom is het handig? Hier zoeken we het even kort voor je uit.

Wat is het?

OutSmart is een service die heel veel lastige taken van bedrijven, zoals urenregistratie en de planning, gemakkelijker maakt door het inzetten van moderne software. De software van OutSmart werkt via een app. Deze app is erg gebruiksvriendelijk en neemt daarmee erg veel taken uit handen.

De urenregistratie van OutSmart werkt ook via deze app. Alle foto’s en document kunnen in deze app verzameld worden, die dan vervolgens gemakkelijk gecontroleerd kunnen worden door de beheerder. Sterker nog, de app weet zelf ook veel taken weg te strepen  tegen de planning, zodat je urenregistratie gelijk op orde is.

De app werkt dan ook met een timetracking. Je zet een taak dus gewoon ‘aan’ om aan te geven dat je begonnen bent, en de app houdt bij hoe lang je hiermee bezig bent. Op deze manier maakt OutSmart je urenregistratie een eitje.